Poolse Pakket Express

Poolse Pakket Express,
snel en goedkoop pakketten en andere transporten naar Polen

PAKKETTEN

Éénmaal per maand is er een transport naar Polen. Zo'n transport is altijd in het weekend. Voorafgaand aan dit weekend kunt u uw pakket(ten) bij een inzamelpunt bij u in de buurt inleveren. Op het inzamelpunt liggen formulieren die op het pakket komen. Deze formulieren zijn in 3-voud. Eén van deze copiën wordt afgetekend door de Poolse geadresseerde en komt terug op het inzamelpunt. Hiermee heeft u een bevestiging dat uw pakket in goede staat is aangekomen. Als het formulier getekend is voor ontvangst is er geen reclamatie meer mogelijk.

Een pakket mag max 25 kilo zwaar zijn. Alle levensmiddelen, kleding, speelgoed e.d. kunnen in elke hoeveelheid worden verstuurd. Tegenwoordig mogen ook brieven, tijdschriften etc. worden bijgesloten. De kosten zijn  € 3,40 per pakket, te verhogen met  €1,50 per kilo.

De verpakking van uw pakket is erg belangrijk. Gebruik voor voorkeur een stevige kartonnen doos, plak hem met plakband goed dicht en doe er een stevig touw omheen. Hiernaast is een voorbeeld te zien.

voor een inzamlpunt bij u in de buurt, klik hier
voor transportdata naar Polen, klik hier

 

Home    Pakketten    Verhuizingen & overige transporten    Contact